Ljepota i seksipil Gorana Petrovića Pekija danas su najzad nadmašeni u studiju Slavonskog radija, a gostovanjem fantastičnog i iznimno zabavnog glazbenog trojca – Mia, Hana i Domenica! Tri su prijateljice, spojene glazbom, dvije Dalmatinke i jedna Slavonka, gostovale danas u Jutarnjem programu Slavonskog radija, a promovirajući svoje posljednje hit ‘singlove’.

Naravno da razgovor uz Vanju, Denisa i Pekija nije mogao proći bez ‘skretanja’, negdje onkraj glazbe, uz druge teme, ali je glazbeni trojac u tome savršeno ‘plivao’. Razumije se, ponešto se i ‘unervozila’ naša voditeljska ekipa, jer gostovanje Hane Huljić, Mije Dimšić i Domenice im nije ostavljalo prostora greškama. Njihova muška ‘taština’ i ‘pećinska osobnost’ nisu dopuštali biti inferiornima u studiju.

Pa ipak, mlade glazbenice su ih, ako ne dijalogom, ‘za doručak’ pojele svojim hitovima, Hana sa Supermenom, Domenica sa Zovi, a Mia Dimšić sa Sretan put.

Obzirom da su mlade dame posljednjih dana na slavonskoj turneji, gotovo ‘ekskurziji’, kako je to jedna od njih i nazvala Instagramu, možemo im na kraju tek reći – Sretan put!

(Tekst i foto: Slavonski radio)