Brojke su visoke i u slavonskom županijama, premda nisu rekordne. Osječko-baranjski stožer javio je o 163 nova slučaja zaraze koronavirusom, a testirano je čak 496 uzoraka. Najviše oboljelih opet je iz Osijeka – 61 osoba, 12 je iz Đakova, 10 iz Čepina, a šest novozaraženih je u Belišću, Tenji, Višnjevcu i Antunovcu. Našice, Donji Miholjac i Dalj imaju po pet novopozitivnih, a tri su nova slučaja u Belom Manastiru, Valpovu i Josipovcu. Po dvije novozaražene osobe imaju naselja Bilje, Sarvaš, Veliškovci, Viškovci, Marijanci i Ivanovac. Čak 20 naselja ima po jedan novi slučaj COVID-a, a to su Aljmaš, Beničanci, Brođanci, Črnkovci, Draž, Đurđenovac, Golinci, Kneževi Vinogradi, Koška, Lug, Paljevina, Piškorevci, Rakitovica, Samatovci, Semeljci, Strizivojna, Šag, Tomašanci, Vardarac i Zmajevac. Na bolničkom liječenju su 74 osobe, a njih 16 je na respiratoru. Preminula je jedna ženska osoba iz Višnjevca, rođena 1944. godine, a bolovala je od više drugih bolesti. Još 10 pacijenata na liječenju je u bolnici Našice. U samoizolaciji je završio 31 kontakt novooboljelih, no brojka nije konačna jer epidemiolozi nastavljaju potragu. U županiji je u samoizolaciji 3.157 žitelja. Jedna osoba na području Osijeka prekršila je izrečenu mjeru.

Brodsko-posavska županija ima 59 novih slučajeva, a jedna osoba je preminula. 25 pacijenata je na bolničkom liječenju, a jedna osoba je na respiratoru. U dva tjedna utrostručio se broj osoba na bolničkom liječenju. Jedna osoba je preminula, muškarac, rođen 1966. godine.

Vukovarsko-srijemska zabilježila je 51 novozaraženu osobu, a dolaze iz čak 20 naselja. Najviše, 11 novopozitivnih je iz Vinkovaca, petero iz Vukovara, Županje i Ilače, četiri iz Ivankova i tri osobe iz Gradišta. Tovarnik, Jarmina i Rokovci imaju po dva nova slučaja, a po jedan čak 11 naselja diljem županije.