Obustava prometa u Ulici Franje Krežme, sanacija kanalizacijskih instalacija

Zbog izvođenja radova na sanaciji kanalizacijskih instalacija,nerazvrstana cesta u Ulici Franje Krežme ispred kućnog broja 14 će od 13. listopada do daljnjega biti zatvorena za promet te podijeljena na dva slijepa kraka.

Obustava prometa u Ulici kralja Petra Svačića, izgradnja uzdignute plohe na pješačkom prijelazu i pojačano održavanje

Zbog izvođenja radova na izgradnji uzdignute plohe na pješačkom prijelazuu Ulici kralja Petra Svačića ispred kućnog broja 41b, te zbogpojačanog održavanja punog profila kolnika Ulice,promet na dionici od Ulice Martina Divalta do kućnog broja 40 s parne strane, odnosno 53 s neparne strane,u vremenskom razdoblju od 14. listopada do 28. listopada 2021.,će biti privremeno obustavljen te se odvijati okolnim obilaznim ulicama prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

U prvoj fazi radova promet će biti obustavljen na dionici od Ulice Martina Divalta do Banjalučke ulice, a u drugoj fazi od Banjalučke do kućnog broja 40-53 u Svačićevoj ulici. Javni gradski prijevoz preusmjerit će se na Ulicu Josipa Reihl-Kira preko nerazvrstane ceste sjeverno od Športske dvorane JUG II, s privremenim stajalištima na navedenoj nerazvrstanoj cesti.

Otvoreno prometovanje na raskrižju Kanižlićeve i Strossmayerove

Radovi na zamjeni semaforskih stupova na raskrižjuKanižlićeve i Strossmayerove ulice suzavršeni te je raskrižje otvoreno za prometovanje.