• Home
  • / Events
  • / 23. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

06/12/2019

23. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Event info

Date: 06/12/2019

23. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku će se održati u četvrtak, 5. i petak, 6. prosinca 2019. godine od 10:00 do 18:00 sati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, Vladimira Preloga 1, Sveučilišni kampus.

Smotra Sveučilišta se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, sveučilišnim i stručnim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Osijeku, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na Smotri će se predstaviti 12 fakulteta te Akademija za umjetnost i kulturu i Odjel za biologiju, Odjel za fiziku, Odjel za kemiju i Odjel za matematiku.

Na Smotri će se predstaviti Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, Studentski centri u Osijeku i Slavonskom Brodu, Studentski zbor i studentske udruge i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Osijek.

U programu Smotre je predstavljanje područja znanosti/umjetnosti kroz predavanja, radionice i vježbe pojedinih sastavnica Sveučilišta prema utvrđenom rasporedu.